Best Man Group

Industrijski tekstil najboljeg kvaliteta

Nasi Proizvodi

Best Man Group Textile Factory je kompanija specijalizovana za proizvodnju svih vrsta tekstila. Mi prozvodimo pre svega tekstil za gumarsku industriju, industriju obuće i nameštaja. 

 

Iskustvo našeg razvojnog time, kao i odgovarajuća oprema kojom raspolažemo, daje nam mogućnost da zadovoljimo specifične potrebe naših klijenata. Mi uspešno saradjujemo sa liderima u gumarskoj industriji i industriji obuće i nameštaja u kreiranju proizvoda po svetskim standardima.

Na Vaš zahtev, možemo vam poslati katalog širokog spektra naših proizvoda, koji uključuju T-21, T-23, T-24, Segal 115, BP-2/150, PP220/150 i mnoge druge tkanine. Bili bismo vam zahvalni ako nam možete poslati tehničke karakteristike prozivoda za koje ste zainteresovani, da bi smo mogli da vam damo preciznije informacije.

Spremni smo da Vam omogućimo promene u specifikacijji postojecih proizvoda, kao i proizvodnju potpuno novih tkanina po vašim zahtevima. Uveravamo da su naše konkurentne cene i visoki nivo kvaliteta osnovni parametri na kojima je zasnovana poslovna politika kompanije.